Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!
Image Alt

Isabelle's Mingle-mangle

DIY: Под открито небе в детската стая

Ако ще работите с обръч като мен, наложете го върху плата, изрежете квадрат, а от него направете кръг. Оставете си достатъчно плат, за да „облечете“ обръча и с най-лесния бод на света започнете да обикаляте парчето, така че да го накъдрите, както каза малкият ми син. На „гърба“ залепете парче, за да скриете шева, като не забравяте и материала за закачане.

Ако сте избрали да направите Слънцето без обръч и нямате силиконов пух за пълнеж, можете да го ушиете или залепите от две парчета плат, а отвътре да го напълните с изрезки, единични чорапи, стара кърпа и т.н., изобщо нещо, което да накара Слънцето ви да изглежда кръгло.

Да видим сега как е новата ни декорация на мястото си. Нашите небесни актьори закачихме за рамката на двуетажното легло. Таваните ни са от най-високите, струва ми се, че щеше да изглежда нелепо, ако бях опитала да ги провеся отгоре. Емо си направи самолет, а Киси взе фенера от велосипеда си и Слънцето грейна.

Урокът трябваше да свърши точно тук, но децата ме помолиха за продължение. И така, решено, ще направим и дъга.

За дъгата ще ви трябват различни цветове от каквото имате. Ако не откривате на прима виста, боядисвайте смело. Нашата наистина е направена като от кръжока „Бързи, смели, сръчни“, просто оставих децата да се вихрят и не се намесвах.

Тук много внимавах да не би дъщеря ми да поиска и еднорог. Заради това бързо закачих дъгата и помолих главните участници за снимки. Ентусиазмът им беше до там. Точка за мен!

И така, надявам се да сте се забавлявали. Ще се радвам да ми изпратите снимки от вашето спасено от карантина небе, както и готовите ви корици за книги на имейл:

lizzie@isabelle.bg

И скоро ще имаме публикация само с ваши творения, цяла изложба!
Споделете и с приятели! Представяте ли си колко ще е забавно, когато някой ден отново започнем да си ходим на гости под звездното небе в собствените ни домове?

С обич и с пожелание да бъдете здраве, #останетевкъщи, Изи

NB: Ако желаете да получавате известия за нови публикации, можете да се абонирате ето тук. Спам и реклами от трети страни няма да има в пощите ви, обещавам.

Comment