Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!
Image Alt

За мен, Изи

Ето ви и вас тук, в миш-маш топъл, дъхав и уютен

Добре, дошли! Аз съм Изи, майка на три хлапета и една космата топка. В една от версиите си съм вечно учещ се и променящ се фотограф, както и автор на ръчно изработени цветя от коприна. Уча се и от децата - да вирея около тях е приключение, да споделям с тях работилниците си е въплатена мечта. Запален велосипедист, рошав, хаотичен, търсещ, наивен и обичащ човек - още няколко думи като венец в косите...
А за всичко в Isabelle`s mingle-mangle можете да прочете накратко тук...

Фотографията разказва

Тук ще срещнете истории, следващи естествения ритъм на всеки от нас. Истории от Живота, в които се промъкват безценни моменти с най-скъпите ни същества. Искрено вярвам, че фотографията трява да пресъздава и насърчава емоциите ни, защото тя е разказ без думи. Разказ, изтъкан от светлина, докосване, трепет.

И цветята оживяват

Някои от копринените ми цветя, са изложени виртуално тук, както и в магазина. Всяко цвете се ражда в невъзможност да бъде повторено, благодарение на рисунъка и скулптирането от ръцете ми. Диадеми, бижута, булчински букети, книгоразделители, декорации – всичко, наистина всичко може да бъде облечено в цветя.

Знаете ли, че работим заедно?

Веднъж месечно в ателието настава истински творчески хаос. Работилниците са любимата ми неделя – време, в което заедно с вашите и моите деца създаваме и претворяваме различни идеи. Най-вълнуващите моменти са в началото на нашата среща и момента, в който малките автори гордо показват творбите си.

В Isabelle’s mingle-mangle има и още

Тук ще откриете лични истории в „Под моя подкрив“, които имам нужда да съхранявам, докато децата растат. Някои от тях са оформени като писма, други са тип „мило дневниче“, трети разказват за един (не)обикновен ден.
И знаете ли, често фотоисториите и копринените създания са кратък път към нови приятелства, благодарение на доверието, което ми оказвате. Няма да скрия – най-голяма радост изпитвам когато сред вашите скъпи моменти има частици мое присъствие с фотография и аксесоари. Надявам се да получите вашата дневна доза настроение тук и сега, бъдете щастливи!