Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!
Image Alt

Isabelle's Mingle-mangle

Call it Spring

Факт 2. Наскоро имах няколко задушаващи запитвания за цветя. Да, продават се, не ги подарявам. Подарявам частици от себе си. Струва ми се добра сделка. Цветята ми не са просто аксесоар за косите на момичетата, украшения за булките, цветен полъх за библиотеката в хола. Те водят свой живот. Не идват при мен всеки път, нито насила, в припряност и във всякаква атмосфера. Създавам ги, когато имам усещането за тях, времето, което заслужават да им отделя…

… С онази наслада, обич и очакване в трепет, които са моята награда за вдървения врат от неудобната поза, отслабващото зрение, изгорените от инструменти ръце, болката. Цветята са само за тези от вас, които ги разбират и ги приемат с цялото им несъвършенство. Него пък се старая да намаля с малки и неуверени стъпки. Самоука. Очакват ви в ателието.

Факт 3. Иска ми се тази година да предугадя всички вкусове и потребности, но първо да премина през собствените си. Винаги синьото ще бъде мой първи избор. Загадъчен, вплетен в истории различни – някъде между топлите тонове или пък океанският полъх.

„Еднакви ли са?“, попита ме Д.

Comment