Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!

Isabelle's Mingle-mangle

Коледа в един сноп светлина

Обичам семейството на Бо и Калин. Децата им пораснаха пред обектива ми, докато аз се заливах от смях с чувството за хумор на баща им и същевременно благоволеех пред търпението на майка им. Снимала съм ги на различни места – в ателието, навън, дори и у дома. Смехориите с тях са повече от фотосесиите ни, но една от тях просто никога няма да забравя. Нека ви разкажа. В ателието сме, снимам. Решавам да им раздавам по едно телено банерче с надписи: „Oh“, „Magic“ и „Christmas“ и да се опитаме да направим един, повтарям един, подреден кадър. Калин посяга, намигва ми и казва: „Аз просто ще си взема това… „ОХ!“ Хихихи! Не помня дали от смях успяхме да продължим с фотосесията или финиширахме точно с това „охкане“.

И както става във всички къщи, в които не живеем, децата на хората растат много, много бързо. Днес Кали и Ради са вече тийнове, а Тео е на стартовата позиция за кандидати. И тримата са шампиони по тенис, ама наистина, и аз като родител на дете спортист, следя внимателно тяхното развитие и много се радвам на успехите им.

Та в сърдити тийнове, тенис и Коледа бе последната ни среща през 2021 г. в тяхната къща, която сноп слънчева светлина укроти ето така:

А след последния ми гаф с „Oh“, се научих никога повече да не слагам неща в ръцете на Калин. Е, подпирането е изключение…

Comment