Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!
Image Alt

Isabelle's Mingle-mangle

DIY: Топла дреха за книга

Мда, трета грешка. Центърът се оказа някъде другаде, още малко наляво може би, а идеята дантелата да изиграе ролята на винтидж флагче, хич не ми се получи. На помощ се яви друго парче, промотирах го във фльонга.

Да добавим и едно бързо цвете, отрежете 10 листенца. Постарайте се да ви се получат небрежно, най-вече защото се забавляваме.

Моите подложих на експеримент, за да ги състаря поне малко. В това парче филц има естествена нишка, поради което плата се възпламенява. С евтиният няма такава грижа.

Прегънете „листетата“ в долния им край и ги зашите плътно едно до друго, с надставяне, за да се получи обем. Лепете на воля, ако шиенето не е вашето нещо. След като всички листенца са си по местата, в центъра добавете копче и готовото цвете… смачкайте със все сила.

Ето такава рошличка се получи.
У дома лепило няма, заради това заших всичко за калъфа, като внимавах конецът да преминава само през единия слой от щампования филц. И, voilà!

Условието на предизвикателството можете да откриете в групата, а подаръка от мен ще бъде цвете от коприна за вашата дреха за книга.

Comment