Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!

Фотесесии „Бременност“. Цени и условия

Фотесесии „Бременност“. Цени и условия

Фотосесиите се осъществяват само след предварително записване:

  • в ателието на ул. „Ген. Гурко“ № 74
  • на открито
  • във Вашия дом

За подробна информация, моля запознайте се с Често задаваните въпроси тук.

 

Ако изберете големия пакет от 40 кадъра, имате възможност да го ползвате на две части – първата за бременна фотосесия, втората част – за снимки с бебето. Не поставям ограничения за възрастта на мъничето, тъй като за мен е важно вие, родителите, да се чувства спокойни, отпочинали, а бебето да има що-годе установен ритъм. Подробности ще обсъдим при запазването на часа.

Времето за провеждане на бременни фотосесиите в ателието е до 90 мин. Разполагам с няколко рокли за артистични портрети, които можете да разгледате и пробвате. 

Домашните фотосесии са любимо предизвикателство, а за много семейства е предпочитан избор. Ако вече имате дете, знаете – у дома е най-добре. Ако сте избрали големия пакет, домашните сесии ще бъдат от изключително улеснение, тъй като живота с малко бебе има своите предизвикателства, а аз ще ви спестя допълнителни. Няма да нарушавам ежедневието ви, ще се съобразя изцяло с ритъма на бебето и неговите нужди. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано. Чудесно би било участието на домашните питомци, стига да разрешат да ни удостоят с внимание.

Външните кадри се случват извън града; в някой от централните паркове и/или из софийските улици. Не поставям ограничения за присъстващите на фотосесията деца и близки. Домашните любимци са добре дошли. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано, съобразявам се изцяло с Вашия ритъм. За фотосесии извън района на гр. София се заплаща транспорт в двете посоки.

По време на фотосесията ще се постарая да Ви предразположа, за да се чувствате спокойни и уверени. Ще Ви насърчавам в позирането, но и ще предоставя свобода да се движите, да почивате, да общуваме, така че срещата ни да бъде взаимно удоволствие. Що се отнася до децата – не ги напрягайте и не ги натоварвайте предварително с бремето да бъдат послушни! Нека бъдат естествени, нека играят, нека се забавляват.

Ако желаете да изработя текстилни цветя специално за сесията, моля да планираме заедно детайлите навреме.

 

Цени:

Ателие: 25 кадъра => 275 лв

Голям пакет: 40 кадъра => 360 лв

Category:
Date: