Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!

Семейни фотосесии. Цени и условия

Семейни фотосесии. Цени и условия

Фотосесиите се осъществяват само след предварително записване:

  • на открито
  • във Вашия дом

За подробна информация, моля запознайте се с Често задаваните въпроси тук.

 

Домашните фотосесии са любимо предизвикателство, а за много семейства е предпочитан избор, тъй като децата са на своя територия, което им позволява неограничена свобода. Не е нужна специална подготовка, изрядни стени, мебели като от каталог – важни сте Вие и Вашия момент. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано, водя се по общото настроение и нужди. Чудесно би било участието на домашните питомци, стига да разрешат да ни удостоят с внимание.

Външните кадри се случват извън града; в някой от централните паркове и/или из софийските улици. Не поставям ограничения за присъстващите на фотосесията деца и близки. Домашните любимци са добре дошли. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано, съобразявам се изцяло с Вашия ритъм. За фотосесии извън района на гр. София се заплаща транспорт в двете посоки.

По време на всички типове фотосесии ще се постарая да Ви предразположа, за да се чувствате спокойни и уверени. Ще Ви насърчавам в позирането, но и ще предоставя свобода да се движите, да почивате, да общуваме, така че срещата ни да бъде взаимно удоволствие. Що се отнася до децата – не ги напрягайте и не ги натоварвайте предварително с бремето да бъдат послушни! Нека бъдат естествени, нека играят, нека се забавляват.

Ако желаете да изработя текстилни цветя специално за сесията, моля да планираме заедно детайлите навреме.

 

Цени:

Семеен пакет: 25 кадъра => 275 лв

Голям пакет: 40 кадъра => 360 лв

 

Свето Кръщение е ангажимент за един час. В пакета е включена малка сесия преди службата с родителите и кръстника на бъдещото християнче. По време на благословията снимам репортажно, а след това всички гости се събират за общи снимки пред олтара и пред входа на храма. Обичайно броят кадри надхвърля 500. Ще получите всички снимки с художествена обработка онлайн.

 

Цена: 300 лв

 

Абитуриенти – предоставям възможност за избор на два типа пакета: заснеманемане само на фотосесия и общ пакет с фотосесия и снимки за спомен с роднини и приятели по време на изпращането. Фотографията включва артистично позиране, улавяне на детайли от тоалета, пресъздаване на силната връзка в семейството, репортажно заснемане. Времетраенето е приблизитилено 90 мин. Ще получите снимките с художествена обработка онлайн.

 

Цена:

Фотосесия: 25 кадъра => 275 лв

Общ пакет: 40 кадъра => 360 лв

 

Продуктовата фотография се отличава с осъществяването на определени идеи от моя и ваша страна, в зависимост от типа на представяните продукти. Допълнително ще уточним подробностите около заснемането. В цената се включва и авторските права за ползване на фотография, които закупувате за фиксиран период от време.

 

При договорка и при определени условия, можете да получите между 5 и 10 предварително обработени кадъра, които да споделите с Вашите роднини и приятели. Сроковете за получаване на Вашите снимки зависят от поетите ми ангажименти, като се старая да задържам спомените ви минимално.

Ако желаете допълнителен брой кадри извън вече получените, те се заплащат по 10 лв/брой.

Можете да поръчате фотокнига, календар, дигитални картички и други материали.

Подаръчните ваучери се заплащат предварително по банков път. Повече информация можете да получите ТУК.

Необработени снимки не предавам, тъй като за мен е въпрос на отговорност да ви предоставя завършен продукт – от идеята, през реализирането, до визуализирането й.

Моля, разгледайте предварително публикуваните до този момент материали в секциите, за да се уверите, че работата ми подхожда на Вашия личен стил и гледна точка.

Category:
Date: