Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!

Коледни фотосесии. Цени и условия

Коледни фотосесии. Цени и условия

Фотосесиите се осъществяват само след предварително записване:

  • на открито

или

  • във Вашия дом.

За подробна информация, моля запознайте се с Често задаваните въпроси тук.

През зимния сезон домашните фотосесии са неизчерпаем източник на вдъхновение заради различната светлина, интериора и стила на всяко семейство. Децата са на своя територия, което им позволява неограничена свобода, кратко бягство за почивка, още игри. Не е нужна специална подготовка, изрядни стени, мебели като от каталог, скъпи декорации – важни сте Вие, това е Вашата Коледа във Вашия дом. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано – водя се по общото настроение и нужди. Чудесно би било участието на домашните питомци, стига да разрешат да ни удостоят с внимание.

 

Външните кадри се случват в някой от централните паркове и/или из софийските улици. Не поставям ограничения за присъстващите на фотосесията деца и близки. Домашните любимци са добре дошли. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано, съобразявам се изцяло с Вашия ритъм. За фотосесии извън района на гр. София се заплаща транспорт в двете посоки.

 

По време на всички фотосесии ще се постарая да Ви предразположа, за да се чувствате спокойни и уверени. Ще Ви насърчавам в позирането, но и ще предоставя свобода да се движите, да почивате, да общуваме, така че срещата ни да бъде взаимно удоволствие. Що се отнася до децата – не ги напрягайте и не ги натоварвайте предварително с бремето да бъдат послушни! Нека бъдат естествени, нека играят, нека се забавляват.

 

Цени за домашни и външни коледни сесии:

25 кадъра => 275 лв

40 кадъра => 360 лв

 

Скъпи семейства, които притежавате ваучер за фотосесия, моля имайте предвид, че той не може да бъде ползван по време на коледната кампания. Ако желаете да подарите ваучер за фотосесия или копринени цветя, моля свържете се с мен.

Срок за получаване на Вашите снимки: според датата на провеждане на фотосесията, но не по-късно от 23 декември.

Ако желаете допълнителен брой кадри извън вече получените, те се заплащат по 15 лв/брой.

Можете да поръчате фотокнига, календар, дигитални картички и други материали.

 

Необработени снимки не предавам, тъй като за мен е въпрос на отговорност да ви предоставя завършен продукт – от идеята, през реализирането, до визуализирането й.

Моля, разгледайте предварително публикуваните до този момент материали в секциите, за да се уверите, че работата ми подхожда на Вашия личен стил и гледна точка.

Category:
Date: