Welcome to my blog,
if you want,
you can have one also.
Enjoy!
Image Alt

Isabelle's Mingle-mangle

Rawlly, когато умееш да обичаш

"... работим с природата и се радваме на нейните дарове..."

Изи: Рисуваш тортите с естествени оцветители. Цветовете ти се получават наситени и плътни, а изображенията са толкова живи. Художникът в теб избухва. Какво е усещането да бъдеш творец върху торти, да създаваш нещо различно?

Веси: Нямах никаква идея, че ще се докарам до това да рисувам. Използвах целия си опит от детските години, в които обожавах да прерисувам и оцветявам. Насочих цялото си внимание и енергия да привикне ръката, да съумея свободно да изразя и наложа стила си. И съм много щастлива, че клиентите го оцениха. Преди Rawlly години наред се занимавах с дизайн и покрай това видях много красоти, които и до ден-днешен ме вдъхновяват.

Изи: А днес ти си вдъхновение – за мен това е сигурно. Отстрани изглеждаш като неизчерпаем и естествен източник на позитивизъм и добрина. Това ли е твоята супер сила?

Веси: Пука ми за всичко това. Лоялна съм към хората и продукта, искам да върша работа си колкото е възможно по-добре. Усмихвам се и се чувствам спокойна, когато ми отвръщат. Обичам си работата… И ти си част от моето вдъхновение!

"... без рафинирана захар, глутенови култури, млечни продукти, соя и консерванти..."

Изи: Колко шоколад ще мога да ям, ако работя при теб?

Веси: До такава степен се свиква, че е около теб, че няма и да ти се иска да опиташ. Мога да усетя вкуса на всеки десерт само с поглед.

Изи: Извинявай за еретичния въпрос, но слагаш ли сол в десертите?

Веси: Всъщност, не. Има само в един десерт – фъдж солен бадем. А и в БрауниТо.

Изи: Най-бързият, най-трудоемък, най-предпочитан десерт?

Веси: Най-бързият е лешниковият мус, най-трудоемки са суровите козунаци, а най-предпочитаният е суров шоколадов фъдж.

"... нека подсладим вашия празник..."

Изи: Много ми харесва комуникацията в Rawlly. Сякаш клиентите са приятели, а приятелите – клиенти.

Веси: И на мен това ми харесва. Толкова съм благодарна на всички, че ни правят част най-милите моменти. С всеки клиент имаме малка, сладка история. Много лична и запомняща се. Тук ще спомена отново заряда, от тук иде. Rawlly продуктите имат много добавена стойност – любов, отношение, старание.

Изи: Как би описала твоите си хора, споделяли ли са ти какво е Rawlly за тях?

Веси: Цветни, с шарени мисли и отворени към живота; дейни, опитващи, грижовни към себе си и семейството си. А какво е Rawlly за тях – надявам се лека комуникация, осъзнат избор и сладко преживяване.

Изи: Кое е най-милото, което си чувала за работата си?

Веси: Много често получаваме обратна връзка за работата ни, както и прекрасни снимки от нашите клиенти. Това ме прави много щастлива. Мило ми стана, когато една дама каза, че Rawlly е класика между суровите десерти. Приех го много лично и ми стопли сърцето.

Изи: Всеки празник превръщаш във вкусова експлозия – за Св. Валентин ще има сърчица от бонбони, овесени бисквитки и торти; за Великден – веган козунак, за Коледа – веган сладък салам. Как е възможно да запазиш хладнокръвие, не се ли изкушаваш?

Веси: Напротив, изкушавам се. И си ги чакам. Така са още по желани. И някак специални. Нали така?

Изи: С какво ще изненадаш любимите си хора за 14 феврури?

Веси: Надявам се… с присъствие у дома. Вероятно ще изрязваме сърца от хартия с децата и ще изпием по чаша вино със съпруга ми. И с торта и фъдж, разбира се…

Изи: Преди първия локдаун имах супер забързани утрини – рано ставане, приготвяне на закуски, тичане до училището на децата. Обожавах момента, в който отключвах ателието си и потъвах в неговата атмосфера, в работата и в комуникация с моите си хора. Кой е твоят любим момент от деня?

Веси: У дома дори когато си взимам душ, имам компания от две нетърпеливи момчета пред вратата… Имам желание за рано ставане, но все още съм на етап късно лягане. Любими са ми нощите, в които съм сама в Rawlly, рисувам и слушам аудиокниги или подкасти.

Comment